Një safari pushimesh në savanat afrikane

Një safari pushimesh në savanat afrikane

Safari në Afrikë. Çfarë mund të takoni në safari? Një safari pushimesh në savanat afrikane, organizatorë safari, ku të bëni safari? Safari në dimër? Pasuria e Afrikës Për sa i përket pasurisë së natyrës, asnjë kontinent tjetër nuk mund të krahasohet me Afrikën....

read more
pamjet, moti dhe temperatura, informacionet bazë.

pamjet, moti dhe temperatura, informacionet bazë.

Ju nuk keni qenë në Botsvana - nuk keni parë Afrikën e vërtetë! Vizitë dhe informacion bazë. Moti dhe temperatura në Botsvana. Safari në Botsvanë. Çfarë i tërheq turistët në Botsvanë? Botsvana është një vend pa dalje në det. Kufizohet në jug dhe lindje me Republikën e...

read more
vendndodhja, moti, liqeni Malawi dhe Madonna në Afrikë

vendndodhja, moti, liqeni Malawi dhe Madonna në Afrikë

Malavi në Afrikë – vendndodhja, klima, atraksionet – Madona në Malavi, Liqeni Niasa dhe ciklidet, Malavi dhe akuaristët, pushimet, ekskursionet, akuariumi. Gjeografia e Malavi Vendndodhja e Malavi - Kryeqyteti i Malawi është Lilongwe. Malavi është një vend i vogël në...

read more
10 vendet më të mira për të qëndruar në Mauritius

10 vendet më të mira për të qëndruar në Mauritius

Aventurë pushimesh në ishullin Mauritius, biznes në Mauritius, klima, moti. Dhjetë atraksionet kryesore që duhen parë. Mauritius - aventurë verore Rajoni Verior i ishullit të Mauritius është një qendër turistike - shumë hotele luksoze të vendosura në një plazh të...

read more
Namibia – Namib, Kalahari dhe Bregu i Skeletit

Namibia – Namib, Kalahari dhe Bregu i Skeletit

Çfarë mund të gjeni në bregun e skeletit të Namibisë? Vendi i dy shkretëtirave - Namib dhe Kalahari, krateri, meteoritët, Hobani, klima, temperaturat, atraksionet për pushime dhe vizita. Tërheqjet e Namibisë - pushimet në Afrikë Pothuajse 365 ditë me diell në vit, një...

read more
Kilimanjaro, Zanzibar dhe Mafia.

Kilimanjaro, Zanzibar dhe Mafia.

Si tërheq Tanzania turistë nga e gjithë bota? Vizitë: vendi i Kilimanxharos, zhytja në ishullin mafioz, aventura safari dhe pushime luksoze në plazhet e bardha të Zanzibarit, klima. Vizita dhe turne nëpër Tanzani, Afrikë Park kombetar Ngor Ngor: Parku Ngorongoro në...

read more
Zambia, apo pushimet në Afrikë

Zambia, apo pushimet në Afrikë

Zambia, Afrika – safari, Royal Livingstone dhe Zambezi Sun, zebra, gjirafa, antilopa që ecin lirshëm nëpër hotel, në Ujëvarat Victoria. Pushime të paharrueshme në Zambia. Zambia - pushime në Afrikë Shumë udhëtarë me përvojë besojnë se një udhëtim në Afrikën e Jugut...

read more